Tag en kiks, Karsten

dec 15 2006
Man kan læse i denne artikel i Politiken, at den færøske republikanske politiker Karsten Hansen brød ud i gråd da et forslag om at homoseksuelle skal lovbeskyttes mod chikane blev vedtaget. Og så er det bare jeg spørger: er det ikke lidt fimset at sidde der i Lagtinget og tude? Hva' Karsten?

Kommentarer

Ahhh ja, der er så mange vigtige emner som politiker: hjælpe de svageste i samfundet, skabe lighed mellem rige og fattige lande, støtte forskning i sygdomme, bekæmpe homoer...

Selv mener jeg at det er almindelig god pli at respektere folks sexuelle misorientering.

Tak for sidst, super-hyggeligt at se jer igen!

Ja, det er stressende at være politiker tror jeg! Hvad angår pli slog du hovedet på sømmet - om jeg så må sige ;-)

Og tak i lige måde. Det var hyggeligt. Næste gang bliver hos mig.

Tilføj kommentar