Blogs

Rygestop opdateret

jul 11 2011

Jeg ryger stadig ikke!

Jeg er dog faldet i og røget en smøg 3 gange i forbindelse med det der alkohol. Men den store forskel er at jeg ikke startede med at ryge igen næste dag. OK, jeg har måske taget 2 kilo på, men mon ikke det er det værd i det store sundhedsregnskab.

Juicefaste

jun 15 2011

Succo di pomodoro

Jeg er på juice i denne uge. Ikke andet. Juicefasten går ud på at jeg får 5 juices om dagen og ikke andet end vand og urtethe. Det er faktisk slet ikke så slemt som det lyder, for jeg føler mig ikke sulten overhovedet. Og det er noget der siger en del, for jeg er ikke bleg for at spise dobbelt portion af alting til hverdag, så man kan nok godt sige at jeg har en sund appetit.

Nudler

maj 29 2011

152/152: OMG Noodleland!

Jeg har nu ikke røget i en uge... Jeg skal jo have noget at gå op i med al den tid jeg ikke bruger på at ryge smøger, så jeg har kastet mig over et nudel-projekt mens jeg venter på at Birgitte får hentet sine løbesko i sommerhuset så vi kan komme i gang med at løbe.

Rygestop v 2.0

maj 11 2011

Jeg er ikke helt klar over hvor mange gange jeg er holdt op med at ryge. Men det er mere end 10 i hvertfald! Jeg plejer at sige om mig selv at jeg er herregod til at holde op med at ryge - bare utroligt dårlig til at holde det. Jeg falder altid i igen efter 2-4 uger. De første to uger er de nemmeste - efter dem venter resten af livet. Bummer!

Kaffe lige om hjørnet

okt 1 2010

Dagbladet Information ligger i Store Kongensgade - i Skt. Annæ passage. Det er slet ikke noget dårligt sted - det er super centralt for metro, bus og alt muligt.

Sej kværn

sep 28 2010

wide_starsnstripes.jpg

Nyt job!

sep 26 2010

inf.pngJeg har fået nyt job!

Jeg kan ikke lade være

maj 5 2010

... Med at poste de her sjove auto-oversatte reklamer. Denne her er både morbid og forkert:
deathdate.png

Bliv ruineret uden at spilde penge

mar 2 2010

Hvis det ikke var for maskinoversættelser ville mit liv være langt fattigere.

get_ripped.png

En af storbyens ninjaer

jun 4 2009

Det er for vildt det her. Omkring 1 min og 20 var jeg ved at falde ned af stolen.

Sider