#4 Mama: "Mendake oriental style noodles"

Mama: "Mendake oriental style noodles"

Herligt ukomplicerede nudler der er nemme at koge selvom de ikke er friturestegte. Der er i grunden ikke meget at sige om selve nudlerne andet end de er gode nudler der skal have tilsat smag.

Jeg fandt nogle sjove bouillonterninger i Foodland i Valby. De har fine farvestrålende pakker og et billede af en tallerken der ligner nudler - men mere kunne jeg ikke læse mig til. Jeg var selvfølgelig nødt til at købe dem for at prøve dem. Bun Oc - som smagen hedder viser sig at være en vietnamesisk suppedelikatesse med snegle. Ingen snegle er dog kommet til skade ved produktionen af bouillonen jeg købte. Snegle smager nu ellers dejligt..

Det passer snildt med at en terning skal bruges til nøjagtigt den samme mængde vand jeg plejer at koge nudlerne i (400 ml), så jeg er ret begejstret for at kunne bruge u-stegte nudler med spændede smage nu.

Bao Long: "Bun Oc seasoning"

Jeg puttede en generøs portion icebergsalat i - det lyder sært, men det er rigtigt godt i suppen.

Vegetables on their way into mock Bun Oc

Vi var pivsultne så vi lavede en stor portion. Der kom kaffir limeblade, hvidløg, ingefær, chili, aci sivri, morning glory, friske ærter, forårsløg, thaibasilikum, vietnamesisk koriander og strimler af en omelet jeg lavede med soja, Sriracha og fishsauce i stedet for mælk.

Bun Oc er ikke en stærk suppe - den smager salt og sødt og får smag fra tomater. Bestemt noget jeg vil gentage. Man kan trygt fyre minimum en hel chilli i suppen pr. person.

Cooked: Mendake: "Oriental style noodles" with Bao Long "Bun Oc seasoning"
Oprindelsesland: 
Mærke: 

Tilføj kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.