#5 Nong Shim: "Seafood Ramyun"

Disse nudler kommer som en stor rund nudelkage der skal koge lidt længere end "almindelige" nudler. Det er der god grund til, for de er ret store og tykke. De skal koges i 550 ml vand - det er mere end man normalt bruger til instant nudler, det plejer at være omkring 400 ml vand der skal i. Jeg tænkte at portionen så ud som om den var nok til to og det var den også. Jeg smagte lidt på suppen og der er masser af smag i den, så jeg smed lidt mere vand i - 700 ml vil jeg tro. Jeg smed en frisk chili i sammen med noget hvidløg og lidt ingefær. Der er masser af chilismag i suppen selv, så selvom jeg havde fortyndet suppen en hel del, var den så rigeligt stærk.

Jeg var doven og brugte et par solide håndfulde frosne grøntsager fra Netto i denne udgave. Der røg også et par frosne kæmperejer i. Det eneste friske (udover hvidløg, ingefær og chili) der røg i var noget asiatisk bladgrøntsags-stads jeg ikke ved hvad hedder og lidt friske krydderurter.

Disse nudler synes en smule bedre kvalitet end hvad man normalt får i instant nudler. Der var en pose med tørrede krydderurter i pakken der faktisk blev forbløffende frisk-lignende med lidt kogende vand. Der var også nogle dimser der lignede radiser i skiver. Jeg tror dog at radiserne skulle forestille fish sticks. Ikke meget smag i dem.

Oprindelsesland: 
Mærke: 

Tilføj kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.