nudler

#6 Mama: "Tom Yam Koong Bean vermicelli"

En lille portion tynde klare nudler med masser af syrlig og stærk smag.

Mærke: 
Oprindelsesland: 

#5 Nong Shim: "Seafood Ramyun"

Store, næsten spaghetti-agtige nudler i en solid portionsstørrelse. Man skal ikke lade sig narre af seafood-smag - de her nudler er spicy!

Mærke: 
Oprindelsesland: 

#4 Mama: "Mendake oriental style noodles"

Mama: "Mendake oriental style noodles"

Pakke med nudler alene. Ikke noget med en pakke med smag eller noget andet fancy. Jeg kan godt lide at have denne slags nudler i huset så jeg selv kan få lov at være kreativ med smag en gang i mellem. Disse nudler er heller ikke friturestegte inden tørringen, så de er også betragteligt sundere.

Mærke: 
Oprindelsesland: 

#3 Koka: "Chicken flavour"

Koka: "Chicken flavour"

En klassiker. Jeg har altid været glad for Koka-mærket og kyllingesmag er min favorit. De er såmænd allesammen ret gode - undtaget den med karrysmag. Det er en sær ide efter min mening.

Mærke: 
Oprindelsesland: 

#2 Mama: "Chicken Flavour"

Mama: "Chicken Flavour"

Nudler med kyllingesmag som hverken er spændende eller fæle. Disse nudler kan sagtens bruges som basis for at putte en masse grøntsager og urter i, men i sig selv er de ikke ret spændende.

Mærke: 
Oprindelsesland: 

#1 Mama: "rice vermicelli clear soup"

Mama: "rice vermicelli clear soup"

Klar suppe med masser af chillismag. Dog mest cillismag.

Mærke: 
Oprindelsesland: 

Nudler

maj 29 2011

152/152: OMG Noodleland!

Jeg har nu ikke røget i en uge... Jeg skal jo have noget at gå op i med al den tid jeg ikke bruger på at ryge smøger, så jeg har kastet mig over et nudel-projekt mens jeg venter på at Birgitte får hentet sine løbesko i sommerhuset så vi kan komme i gang med at løbe.