Hov! Det er godtnok længe siden det er sket at jeg har nydt at lytte til Anne Linnet. Meget, meget længe. Det var sangen “Tal til mig” jeg nød at høre. Ved ikke hvad der skete. Enhver der kender mig ved at jeg foretrækker bands med titler såsom “ShitScheisseMerde”, så Anne Linnet er helt ved siden af. Hvis man ikke tror mig kan man tjekke ud hvad jeg hører på last.fm. Jeg har reklameret for last.fm før, men hvis du ikke kender de, så kig på det. Når last.fm lærer dig at kende, har du musik til resten af livet.

Kommentarer

 • Den , sagde Maria:

  Ih altså jeg vil bare sige at jeg er super glad for at du introducerede mig til last.fm. Hyggeligt at vi er venner derinde selvom vi ikke har meget musik til fælles ;o)
  min last.fm profil

 • Den , sagde Frederik Spangsberg:

  Jeg kan godt lide det her design. Meget endda.

 • Den , sagde Jesper:

  'Vi sidder bare her...'

  Endte op her via 'Vi sidder bare her...' og last.fm ;-)

  Har lige købt 'Vi sidder bare her...' og sidder og nyder Jørgen Leth's stemme og Simpson/Toksvig's dejlige musik. Tjekkede last.fm for at se hvor mange lyttere de havde og så at du lytter til den samtidig.

  Hyggeligt ;-)
  Jesper

 • Den , sagde Camilla:

  Jørgen Leth holder

  Det er næsten som Thomas Vinding eller en anden stemmehelt. Man bliver helt tryg og tilfreds af at høre det.

  Og sjovt med en kommentar som kom via Last.fm. Jeg har prist den mange gange før, den tjeneste, men ih! - den er fantastisk.