Må det seneste jeg har lavet indgå. Det er min kollega Hr. Blim (som synes at være min kollega uanset om jeg har skiftet job) og jeg der har væddet om følgende: Jeg ryger ikke fra tirsdag i denne uge til fredag midnat. Kim er ikke lummer i samme periode. Selvom man skulle tro jeg var født til at ryge, så god som jeg er til det, så tror jeg faktisk at det er mest naturstridigt for Kim ikke at være lummer. Jeg ser frem til at indkassere en middag på Sticks and Sushi. Omvendt skal det siges at vi før har lavet samme væddemål og dengang faldt jeg i et par timer før jeg kunne have vundet. Men jeg vil vinde denne gang! Jeg nægter at være mere afhængig af cigaretter end Kim er af at være lummer!

Kommentarer

 • Den , sagde kimblim:

  Jeg er nødt til at komme med en lille rettelse her:
  Du ville ikke have vundet sidste gang selvom du havde ladet være med at ryge fredag aften - jeg var jo heller ikke lummer, så vi ville højst sandsynligvis have "spillet uafgjort"...

  You.Are.Going.Down!

 • Den , sagde kimblim:

  Hovsa!

  Du skylder vist en middag på Sticks'n'Sushi for det her væddemål back in the days ;)

 • Den , sagde Camilla:

  Du har ret

  Det kunne da også være helt rart at se dig igen :) Vi finder ud af noget - men først efter midt i marts. Jeg napper lige vinteren i sydamerika ;)