Jeg har besluttet at det danske sprog er fint nok til mig. Slut med at skrive på engelsk, min hverdag er jo alligevel på dansk. Selvom jeg betragter mig selv som en udmærket engelsktaler kommer jeg sgu’ til kort af og til når jeg står og skalbruge et lækkert udtryk - som for eksempel sgu’.

Nå, men her er den nye Camillog. Der er virkelig sket noget med Blogger siden jeg oprettede min gamle weblog i oktober 2002. Jeg har brugt en template fra Bloggers side til layoutet og guddødemig om ikke det er lækkert XHTML strict der validerer! Ikke noget med grimme nestede tabeller som det var i gamle dage. Interfjæset til ens weblog er også blevet skrækkeligt lækkert. Før kunne man ikke en gang se knapperne mantrykker på for at publicere en post med andre browsere end IE og nu glimrer deti smukt design og noget der nærmer sig brugervenlighed. Stort.

Da jeg til sidst var ved at være træt af at have min engelske weblog brugte jegegentlig det meste af tiden på at rode med style sheetet, opfinde endnu en ubrugelig PHP-funktion eller omdesigne en eller anden del af siden. Nu kan jeg,takket være Bloggers ombygning, måske (og jeg siger måske) koncentrere mig om atskrive indlæg - og det er jo i grunden derfor jeg har en weblog i sidste ende.Træerne vokser dog ikke ind i himlen. Blogger har et indbygget kommentarsystemsom ser ud til at virke fint, bortset fra at man er nødt til at have et loginhos Blogger for ikke at optræde som “anonym”. Det er ikke særligt gæstfrit, så jeg har i al hast oversat mit hjemmerullede kommentarsystem til dansk.

Men her er Camillog version 1.2 - Nu på dansk.

Kommentarer

 • Den , sagde Jonas:

  Velkommen tilbage, sgu'! Glæder mig at du finder din indre blogger frem igen (:

 • Den , sagde Jess:

  ¿et porqué no escribes en castellano? :)

 • Den , sagde Camilla:

  Supongo que podría escribir en castellano. Será otra vez...
  Camillog - Ahora en castellano!!