Det er vist igen ved at være et stykke tid siden jeg har fået skrevetnoget på denne actionsultede side. Jeg er ikke synderligt inspireret for tiden, men jeg bruger egentlig også primært tiden på at være en skrupseriøs specialestuderende. Jeg havde store startvanskeligheder med at finde en vejleder, men nu har jeg fået en rigtig sej en. En som jeg næsten ikke turde at spørge fordi han er så sej.. Så kan man lære at lade være med at være genert.

Mit speciale er, eller skal være, en elektronisk ordbog. Det er der jo som sådan ikke ret meget nyt i, men min skal være fra aztekisk til engelsk og spansk. Og man skal have mulighed for at se et ord eller en ordrods forekomster i de kildetekster der eksisterer fra 1550- og 1600tallet. Jeg skal skrive omkring 60-70 siders rapport. Det er jot il at overkomme, men jo mere jeg analyserer hvad der skal til for at lave ordbogen, jo mere bliver jeg klar over at jeg har travlt. Så jeg ved udmærket hvad jeg skal lave det næste stykke tid.

Java, som programmet skal skrives i, er et cool programmeringssprog. Men det kan godt i længden gå hen og blive lidt tørt. Jeg kan så sidde i den mørke efterårstid og længes efter tiden i april, hvor jeg lavede sjove ting med farver og striber i stedet for Hashtables (som er knap så sjove som de lyder) og JTables. Jeg har aldrig gjort mig de store tanker om mine kreative evner, men det var sgu sjovt at programmere Flash. Man kan se frugten af mine anstrengelser som en lilletegnefilm, et actionpackedspil eller som en mere seriøst belærende mayaside.

Men nu er jeg som sagt seriøs. Ikke mere sjov herfra.