Ingen kommentarer til hvornår jeg sidst skrev noget her..

Jeg sidder lige og overvejer hvorfor der bare er nogle ord man aldrig lærer at stave til? Jeg har jo slået min position som stavefascist godt fast, men alligevel synes det mig helt umuligt at stave det engelske ord file korrekt. Det er nok ikke fordi jeg ikke kan finde ud af at sætte de fire bogstaver rigtigt sammen oppe i hovedet, snarere at mine fingre tror at det staves fiel.

Her er en anden grim indrømmelse: jeg mine fingre kan ikke engang stave til den by de bor i! Det slår aldrig fejl, de skriver Købenahvn! Er det kun mig der er udstyret med autonome fingre? Og hvad mon man kan gøre ved det? Give dem et rap over sig?

Kommentarer

  • Den , sagde Camillog » Blog Archive » Blindskrift:

    [...] helt forkerte måde. Jeg er aldrig nået væk fra at skulle kigge på tastaturet hele tiden og mine fingre kan ikke stave uden supervision. Jeg har lært noget, det er sikkert og vist, men jeg venter stadig på belønningen, for når jeg [...]

  • Den , sagde Lis:

    Ja jeg kender det godt.... Har ikke direkte vanskeligt ved det men mine fingre er autome når det handler om at skrive ordet mail. Mine fingre kan kun skrive mial. Meget frustrerende!!!