Jeg er ikke imponeret over Dell. Vi har fået nye computere på mit arbejde - nogle store sorte bokse fra Dell. Og jo, tingene går da hurtigere end de gjorde på den gamle computer, men med en Dellkasse er man også akkompagneret af en temmelig insisterende støj der lyder lidt som om en knallert drøner rundt inde i kassen.

Lydstyrken stiger hvis man beder computeren om at udføre arbejde. Og det er jo lidt derfor man har den.

Kommentarer

 • Den , sagde Madsie:

  Specielt irriterende hvis man tror støjen kommer fra Dell maskine 1 som man giver en ordentlig shalaking, hvorefter en erfaren (og lækker) kollega påpeger at støjen kom fra Dell maskine 2...

 • Den , sagde Eek:

  Mnjaeh, efter i årevis at have haft en maskine, der lyder som en mejetærsker, er den stilhed, der sænker sig når den en sjælden gang er slukket decideret - og skræmmende - unaturlig. :)

 • Den , sagde Camilla:

  @Eek: Oh stilhed! Jg ville elske at blive skræmt af stilheden. Ikke alene plages jeg af min mejetærsker på arbejde, men min PC hjemme lyder som et jetfly.

  @Mads: Ehem. Du har ret. Men jeg sværger! Lige nu (før halv tolv) er du jo i hverfald ikke mødt på arbjede, din PC er slukket og jeg kan stadig høre larmen!?