Jeg springer bare lige ud i det. Jeg synes komikeren Uffe Holm er en nar. Jeg hørte ham i et radioprogram i går hvor han tale sammenlagt 4 minutter vil jeg vurdere. Han er jo så fænomenalt selvfed og affekteret at høre på at jeg fik kvalme lige der i bilen. I øvrigt ikke et godt sted at få kvalme fordi man kan ikke rulle vinduet ned i førersiden *). Det ville gøre en eventuel opkast-situation meget ubehagelig.
Nå, men jeg er jo selv fra kraftcenteret indenfor affekterede dialekter, så man skulle mene at jeg kan tåle at høre på sådan en jeg-har-klud-i-halsenfyr. Men han er jo også dum at høre på oveni at være irriterende, så der går grænsen altså.

*) Det kan man faktisk godt - man kan så bare ikke rulle det op igen. Så må man jo vælge.

Kommentarer

  • Den , sagde Jakob N:

    Hørt hørt !!!

    Uffe H er lige så interessant som bagsiden på et tv....