Hvis du ikke allerede kender striben Pigen uden ordforråd, er du nødt til lige at læse et par stykker af dem. Hun er helt pragtfuld - hun tager alting meget, meget bogstaveligt og kan nok godt beskyldes for at være ret enfoldig. Nu holder jeg mig jo ikke for god til at grine af enfoldige folk, så tak til hr. Theis Vallø Madsen der tegner den for de mange grin jeg får.

Kommentarer

 • Den , sagde Maria:

  Elsker også den søde lille pige !

  Men ærgerligt, at det er så lang tid siden, at hun har funderet over nye ord...

 • Den , sagde Camilla:

  Ja, der går lidt længe mellem opdateringerne.. Man mangler jo hendes kloge ideer!

 • Den , sagde Ma1974:

  Tja jeg har da et gæt på hvad hun var klædt ud som til fastelavn :) - selvmordsbomber!

 • Den , sagde Jakob:

  Jeg elsker Pigen uden Ordforråd! Nogen der ved, om alle striberne på et tidspunkt udgives som et samlet 'værk'?