Jeg har været på kursus i blindskrift, eller 10-fingersystemet i de sidste to uger. Det var meget, meget kedeligt.

Fair nok, underviseren advarede os allerede første dag om at det ville blive kedeligt, men at det var det der skulle til. Men det gør det ikke mindre sygt at sidde og se på en skærm mens man hører en stemme sige hvilke bogstaver man skal trykke på.. Nå, men i virkeligheden skrev jeg OK hurtigt i forvejen, men på den helt forkerte måde. Jeg er aldrig nået væk fra at skulle kigge på tastaturet hele tiden og mine fingre kan ikke stave uden supervision. Jeg har lært noget, det er sikkert og vist, men jeg venter stadig på belønningen, for når jeg skriver går det hylende langsomt og fejlprocenten er oppe på de 70%. Men jeg er stædig, så det kommer på et tidspunkt.

Kommentarer

  • Den , sagde kimblim:

    Vi er så stolte af dig, Typer Girl!