Men jeg har skiftet webhotel.. Af samme grund som hr. Blim har jeg måttet finde mig et sted at have mine filer. Det ser ud til at det er gået ganske smertefrit. Nu er der heller ikke meget at flytte for sådan en som mig som altid har brugt mine hotmail-, yahoo-, gmail- mm konti, og ikke mit domænenavns mail. Det kunne være at jeg også snart skulle strege det punkt på den store todo-liste der hedder “find et pænt tema til din weblog” ud. Jeg er ikke top-tosset med det grønne jeg har nu, men jeg kan ikke finde et jeg kan lide. Jeg må vist i gang med noget CSS selv. Det er altid en lille smule for spændende på den ufede måde når jeg gør det. Men heck - jeg synes det er sjovt. Ligesom hr. Blim der skifter job, skal jeg også starte på et nyt job her 1. februar. Jeg skal lege med PHP, noget CMS og andre sjove ting hos Peytz & co. Og så har jeg vist også linket nok til min kollegas blog for i dag :-)

Kommentarer

  • Den , sagde kimblim:

    Flere links, flere links, vi vil have flere links!

    Iøvrigt, hvad var der i vejen med dit feed?

  • Den , sagde Camilla:

    Det var, ganske som du sagde, min .htaccess der var forsvundet. Jeg skal liiige vænne mig til ikke at have ssh-adgang mere, men jeg fik da fundet en måde at vise skjulte filer via F.T.P.
    Jeg er nødt til at skrive ovenstående filoverførselsprotokol med punktum imellem. Ellers tror Wordpres jeg forsøger at lave et link...