Igen har min stakkels forpinte weblog måttet lide en lang hiatus. Jeg gik i gang med at opdatere Wordpress som jeg har været ret glad for at bruge, men jeg måtte give op. Der var noget der var alvorligt knækket i min database og selv den mest indædte googlen fik gav mig ingen hints. Og når man nu går og kalder sig selv drupal-udvikler er det vel også ret oplagt at ens weblog kører Drupal. Så det gør den nu.

Jeg har (grundet mine lidet overbevisende designevner) nappet et theme på drupal.org og lever med det. Ellers er der ikke noget revolutionerende ved sitet - det skulle da lige være lidt flere døde links. Dem arbejder jeg på..

Kommentarer

  • Den , sagde Andreas:

    Tillykke med det nye look og den nørdede backend. :o)

  • Den , sagde Camilla:

    Tak for det

    Nu har jeg det meget bedre.. Når nu jeg har fået en nørdet backend :)

    </div>