Jeg har fået nyt job! Jeg arbejder nu på Dagbladet Information sammen med Johannes. Information var den første danske avis på drupal og det er fedt at være med til at passe stedet hvor god journalistik bor på nettet.

Jeg havde nogle gode år hos Peytz & Co. Jeg har arbejdet sammen med nogle seje mennesker som jeg har lært en masse af. Det var også hos Peytz jeg lærte drupal - det første open source-projekt jeg rigtigt har engageret mig i.

Jeg kan godt lide at være med til at passe et produkt der bliver brugt af mine kolleger. Det er lidt anderledes end at lave løsninger til eksterne kunder som man ikke ser så meget til efter et site er launchet. Jeg har sat meget pris på at få lov til at lave mange forskellige websites, men nu ser jeg frem til at have et “barn” (altså Informations website) at passe.

Kommentarer

  • Den , sagde Dr. T:

    w00t

    Smokes - tillykke! Og held og lykke på avisen med verdens mindste sportstillæg :D