Jonas har skrevet om et lille fedt lifehack. Det går i al sin enkelthed ud på at have en tilfældig wikipediaside som startside i sin browser. Nu lader jeg mig jo ofte inspirere af ham Jonas, så jeg har kopieret tricket. Og i dag blev jeg så klog at jeg nu ved at North Dakota er en af de mindst succesfulde stater i Miss USA. Fascinerende læsning. Opdatering: Efter at have set ca. 3000 uinteressante tilfældige sider, har jeg nu overgivet mig til den danske Wikipedias tilfældige sider. Det var ganske enkelt for kedeligt at læse om om makedonske bjerghelte japanske togstationer.

Kommentarer

 • Den , sagde Maria:

  Hey - man skal jo lære noget nyt hver dag !

  Og man ved da aldrig, hvornår man sidder i en quiz situation, og kan bruge sin uvurderlige viden om North Dakota - og slige ting...

  :-)

 • Den , sagde Jonas:

  Man kan aldrig vide for meget om North Dakota!

  Synes også lifehack'et var så fint at jeg selv måtte anvende det.

 • Den , sagde Camilla:

  Men jeg er snart ved at være træt af at læse om ukrainske provinser. Jeg er inde i en dårlig stime tror jeg. Mine kolleger lærer en masse spændende ting om f.eks. dværge, mens jeg må tygge mig igennem sider om polske kommunalpolitikere..

 • Den , sagde Jonas:

  Enig, der er utroligt dårlige stimer ind i mellem, men så trykker jeg æble+t nogle flere gange, og lukker de kedelige (:

  Polske kommunalpolitikere, det er jo heller ikke noget de smider i et TP spørgsmål...

 • Den , sagde Camilla:

  Nej, der skulle være et filter for kommunalpolitik i Wikipedia. Men jeg er overbevist om at jeg har gjort det rigtige med at vælge den danske WIkipedia. Se bare hvad jeg fik i morges: http://da.wikipedia.org/wiki/Narkotika Det er da lidt mere street end de der polakker.

 • Den , sagde Jonas:

  Hahaha, temmelig meget mere street må man sige!

  Jeg fulgte dit råd, og skiftede til de danske sider. Det gav pote, den første jeg fik var denne.

  Det holder sgu.

 • Den , sagde Camilla:

  Haha! Ja, det holder. Jeg er også vild med at det er kategoriseret under "Samfund" og "Vand".

 • Den , sagde Sofie:

  Hey
  Nu hvor du siger lifehack er der kommet et udmærket website www.lifehacker.dk, der koncentrerer sig om it mæssige lifehacks. Her fandt jeg forleden en go artikel om flere ekstension til firefox som jeg ikke havde , som sgu har gjort mit øvrige arbejde lidt lettere. Prøv at se den side. //Sofie

 • Den , sagde Camilla:

  Tak Sofie, det er da fedt at der er kommet en dansk lifehackerside. Den ser god ud. Jeg skal bare lige prøve at overse at vedkommen der der skriver på siden kalder internettet for "webben".. Ikke et ord der står på favoritlisten.