Manden der fik mig til at lave min egen weblog i sin tid er Jonas. Jeg så for længe siden et link til hans hjemmeside nederst i et indlæg i en nyhedsgruppe han havde skrevet til. Jeg kunne lige lure ud af siden at det var noget der hed en weblog. Jeg var nødt til at søge på Google hvad det var for noget. Da jeg endelig fattede hvad det gik ud på var jeg helt vildt begejstret. Sikke en idé! Jeg måtte have sådan en af de der weblogs.

Nu har jeg så igen snuset rundt på Jonas’ side, der i øvrigt har fået et nyt nice lime-agtigt design, og jeg har fået øjnene op for Audioscrobbler. Skidesmart. Det ville jeg også have. Nu kan jeg dele med hele verden hvad for noget musik jeg sidder og rokker til når jeg arbejder. Vil du se min brogede musiksmag så tjek min profil på Audioscrobbler - jeg hedder Naxoc derinde.

Kommentarer

 • Den , sagde <a href=http://"www.butterlabel.com">luxuryluke</a>:

  I don't understand enough dansk to respond to your article, though i've been trying for a few years now. I have spent some time there, but now i live in long beach, ca.

  I saw you visited my audioscrobbler profile (http://www.audioscrobbler.com/user/luxuryluke/) i hope you found some new music that you like. I've been using the service for a few months now and i love it! -luke

 • Den , sagde Jonas:

  Jamen altså, en rødmer jo helt over den fine omtale. Og Audioscrobbler er en helt igennem fin service, selvom det halter lidt med deres opdateringer af ens profil nogle gange.

  Men hvad, man hører jo musik alligevel (:

 • Den , sagde Camilla:

  Luke: Cool that you try to decipher Danish! And some good music you listen to!

  Og Jonas: Du skal da ikke rødme :-) Audioscrobbler er nemlig en fin service! Den virker også ret præcis ser det ud til. Min skræk er bare at ens kæreste hører Teddy Edelmann med "Må man ta' hunden med sig ind i himlen" en hel dag når man ikke er hjemme. Det ville fucke statistikken grimt op.

 • Den , sagde Sanne:

  Ja, man må jo sige, at det tvinger dig til at stå inde for hvad du lytter til. Personligt har jeg en filmappe på min computer, der hedder "Lortepop". Jeg ved ikke hvorfor jeg hører det, for kunstnerisk set er det dårligt - men det må jo give mig et eller andet perverst kick, eftersom jeg bliver ved med at vende tilbage... Stå ved det vil jeg dog på ingen måde!

 • Den , sagde Camillog » Tilfældig viden:

  [...] Jonas har skrevet om et lille fedt lifehack. Det går i al sin enkelthed ud på at have en tilfældig wikipediaside som startside i sin browser. Nu lader jeg mig jo ofte inspirere af ham Jonas, så jeg har kopieret tricket. Og i dag blev jeg så klog at jeg nu ved at North Dakota er en af de mindst succesfulde stater i Miss USA. Fascinerende læsning. [...]