Jeg var på personaleudflugt med tøserne fra Cafe Ziraf i går. Det var vældigt. Vi bowlede en time, hvor jeg fik mulighed for at udøve mine trickskud, og bagefter stod den på frokost i familiehaverne på Frederiksberg. Jeg spiste den store platte og det er netop grunden til at jeg ikke behøver at spise før på onsdag. Puha! Jeg havde glemt hvor meget rugbrød og dansk mad mætter. Jeg tror at det er 6 måneder siden jeg sidst spiste rugbrød. Når jeg så putter en fiskefilet, 3 slags sild, en mørbradbøf, flæskesteg og hønsesalat på bliver jeg temmelig mæt.

Vi udnyttede at det var blevet sommer og tog ud til Amager Strand for at bade. Jeg havde ikke lige fået badetøj med, så jeg måtte hoppe i naturel. Det er ikke fordi jeg er blufærdig, men jeg blev lidt forstyrret af fyren i kajakken der valgte at stoppe op ved siden af mig og glo hæmningsløst. Det er OK at kigge, men de uskrevne regler siger da at man skal lade som om man ikke glor?

Kommentarer

  • Den , sagde Peter Dobbeltmoralsk Brodersen:

    Det var da utroligt, at folk stadigvæk stopper op og kan blive overrasket over den slags... som om, folk ikke har set et nøgent menneske før...!

    ... tog I billeder? :)

  • Den , sagde Camilla:

    Hehe. Vi havde desværre glemt kameraet. Ellers havde vi naturligvis taget en masse billeder.