livet

Rygestop opdateret

jul 11 2011

Jeg ryger stadig ikke!

Jeg er dog faldet i og røget en smøg 3 gange i forbindelse med det der alkohol. Men den store forskel er at jeg ikke startede med at ryge igen næste dag. OK, jeg har måske taget 2 kilo på, men mon ikke det er det værd i det store sundhedsregnskab.

Juicefaste

jun 15 2011

Succo di pomodoro

Jeg er på juice i denne uge. Ikke andet. Juicefasten går ud på at jeg får 5 juices om dagen og ikke andet end vand og urtethe. Det er faktisk slet ikke så slemt som det lyder, for jeg føler mig ikke sulten overhovedet. Og det er noget der siger en del, for jeg er ikke bleg for at spise dobbelt portion af alting til hverdag, så man kan nok godt sige at jeg har en sund appetit.

Rygestop v 2.0

maj 11 2011

Jeg er ikke helt klar over hvor mange gange jeg er holdt op med at ryge. Men det er mere end 10 i hvertfald! Jeg plejer at sige om mig selv at jeg er herregod til at holde op med at ryge - bare utroligt dårlig til at holde det. Jeg falder altid i igen efter 2-4 uger. De første to uger er de nemmeste - efter dem venter resten af livet. Bummer!

Nyt job!

sep 26 2010

inf.pngJeg har fået nyt job!

Med på noderne

mar 20 2009

Denne mælk kan prale af at være Biodynamisk cafémælk i version 1.0. Softwaresprog sniger sig ind i sproget.

Finanskrise for dummies

feb 4 2009

Politikens tegner

Triathlon overlevet

sep 8 2008

Jeg har været ualmindelig aktiv på det seneste.

I kategorien tossede væddemål

maj 14 2008
Må det seneste jeg har lavet indgå. Det er min kollega Hr. Blim (som synes at være min kollega uanset om jeg har skiftet job) og jeg der har væddet om følgende: Jeg ryger ikke fra tirsdag i denne uge til fredag midnat. Kim er ikke lummer i samme periode. Selvom man skulle tro jeg var født til at ryge, så god som jeg er til det, så tror jeg faktisk at det er mest naturstridigt for Kim ikke at være lummer. Jeg ser frem til at indkassere en middag på Sticks and Sushi.

Motion og arbejde

mar 12 2008
Kan tilsyneladende godt kombineres. Se bare ham her.

Trykt spam

jan 18 2008
Der er nok ingen af os der kan se os fri for spandevis af spam. Det er heldigvis nogenlunde nemt at komme af med, hvis man har et spamfilter som det der f.eks. er i min gmail. Man skal hverken slæbe det til en papircontainer eller bekymre sig om der mon boede en sød abe i det træ der har ladet livet for at jeg irriteret kan fjerne en tryksag fra min dørmåtte. Ganske som Schack hader jeg tryksager i min postkasse, med mindre det er en check fra banken.

Sider