kævl

Jeg kan ikke lade være

maj 5 2010

... Med at poste de her sjove auto-oversatte reklamer. Denne her er både morbid og forkert:
deathdate.png

Bliv ruineret uden at spilde penge

mar 2 2010

Hvis det ikke var for maskinoversættelser ville mit liv være langt fattigere.

get_ripped.png

Agurketid?

maj 30 2009

Her på min weblog er det agurketid hele året rundt. Men på det ellers så fine website politiken.dk er de vist også taget på sommerferie.

Google for sprogkrakilere

feb 10 2009

Folk der kender mig vil med sikkerhed bevidne at jeg er en lille smule ordkløverisk når det gælder sproget.

Finanskrise for dummies

feb 4 2009

Politikens tegner

I kategorien tossede væddemål

maj 14 2008
Må det seneste jeg har lavet indgå. Det er min kollega Hr. Blim (som synes at være min kollega uanset om jeg har skiftet job) og jeg der har væddet om følgende: Jeg ryger ikke fra tirsdag i denne uge til fredag midnat. Kim er ikke lummer i samme periode. Selvom man skulle tro jeg var født til at ryge, så god som jeg er til det, så tror jeg faktisk at det er mest naturstridigt for Kim ikke at være lummer. Jeg ser frem til at indkassere en middag på Sticks and Sushi.

Trykt spam

jan 18 2008
Der er nok ingen af os der kan se os fri for spandevis af spam. Det er heldigvis nogenlunde nemt at komme af med, hvis man har et spamfilter som det der f.eks. er i min gmail. Man skal hverken slæbe det til en papircontainer eller bekymre sig om der mon boede en sød abe i det træ der har ladet livet for at jeg irriteret kan fjerne en tryksag fra min dørmåtte. Ganske som Schack hader jeg tryksager i min postkasse, med mindre det er en check fra banken.

20 år uden sprut?

jan 4 2008
Jeg har aldrig været hverken ked af eller utilbøjelig til at drikke et par øl ved enhver given lejlighed. Men det sidste års tid har jeg fået værre og værre tømmermænd. For et år siden fik jeg - måske hver 10. gang - onde, onde tømmermænd der tvang mig til at være lige i nærheden af noget jeg kunne kaste op i. På kun et år er det så blevet til hver eneste gang. Det er faktisk så slemt nu at jeg nærmest ikke gider at drikke alkohol mere. Jo, jeg kan da godt drikke en halv øl, men allerede ved 2 flaskeøl leger jeg med skæbnen.

Pendleri

dec 4 2007
Det hus vi er flyttet i ligger i Hillerød. Der er dejligt i Nordsjælland - grønt, smukt og god plads. Der er bare lige det med at det tager lidt længere at komme på arbejde end den tid jeg før brugte på at flå gennem traffikken fra Nørrebro til Sydhavnen på Cykel. Jeg har godt nok en bil, men jeg har slet, slet ikke tålmodighed til at sidde i en kø. Der går ikke meget mere end 10 minutter før jeg har lyst til at slå samtlige med- og modbillister ihjel, så min puls er langt over hvad den bør være når jeg sidder bag rettet. Jeg må altså tage toget.

Aprilsnar

apr 2 2007
En af de bedre fra homotropolis.dk. Jeg havde nær tabt kaffen i tastaturet!

Sider