I det hele taget

Rygestop opdateret

jul 11 2011

Jeg ryger stadig ikke!

Jeg er dog faldet i og røget en smøg 3 gange i forbindelse med det der alkohol. Men den store forskel er at jeg ikke startede med at ryge igen næste dag. OK, jeg har måske taget 2 kilo på, men mon ikke det er det værd i det store sundhedsregnskab.

Nudler

maj 29 2011

152/152: OMG Noodleland!

Jeg har nu ikke røget i en uge... Jeg skal jo have noget at gå op i med al den tid jeg ikke bruger på at ryge smøger, så jeg har kastet mig over et nudel-projekt mens jeg venter på at Birgitte får hentet sine løbesko i sommerhuset så vi kan komme i gang med at løbe.

Rygestop v 2.0

maj 11 2011

Jeg er ikke helt klar over hvor mange gange jeg er holdt op med at ryge. Men det er mere end 10 i hvertfald! Jeg plejer at sige om mig selv at jeg er herregod til at holde op med at ryge - bare utroligt dårlig til at holde det. Jeg falder altid i igen efter 2-4 uger. De første to uger er de nemmeste - efter dem venter resten af livet. Bummer!

Kaffe lige om hjørnet

okt 1 2010

Dagbladet Information ligger i Store Kongensgade - i Skt. Annæ passage. Det er slet ikke noget dårligt sted - det er super centralt for metro, bus og alt muligt.

Sej kværn

sep 28 2010

wide_starsnstripes.jpg

En af storbyens ninjaer

jun 4 2009

Det er for vildt det her. Omkring 1 min og 20 var jeg ved at falde ned af stolen.

Finanskrise for dummies

feb 4 2009

Politikens tegner

Nu sker der noget

sep 7 2008
.. her på sitet. Det er ved at være længe siden, så jeg tænkte at når man ikke har noget klogt indhold at skrive - så kan man jo altid formattere det på en ny måde. Det er hermed gjort.

Pfffts, siger jeg bare

jun 9 2008
Det er da at sælge ud, frøken Punk. Næh, rigtig punk-parfume lugter af absint.

Guitar Hero

maj 15 2008

Er skrupsjovt! Jeg er selv blevet smittet og er i fuld gang med at smitte mine venner. Annette har taget det til sig i den grad.

Sider