Den har været fremme i et stykke tid og jeg har i den grad negligeret at prise den. Det retter jeg op på nu. Sonys reklame for et eller andet LCD-tv som jeg nok aldrig køber er smuk. Hver eneste gang jeg ser den kommer jeg til at smile. Et af de der smil der bobler og man kan bare ikke gøre for det. Musikken er rar og varm og det er så simpelt og genialt at hælde hoppebolde ned af en gade i San Fransisco, at man fristes til at sige at et barn kunne have udtænkt det.

Jeg lavede faktisk lignende eksperimenter i min barndom, men havde nok ikke helt midlerne til at komme til samme resultat. Jeg mener at huske at jeg ikke skrev en formålserklæring, men mon ikke det var noget med “gad vide hvad der sker hvis man fyrer en masse hoppebolde ned af en bakke?” snarere end de æstetiske overvejelser der må være gået forud for reklamen.
Det var vældigt sjovt, mit eksperiment, men selvom jeg syntes at jeg brugte mange penge på dem havde jeg nok ikke helt de 230.000 hoppebolde som denne lille film om filmen siger der gik til.

Kommentarer

  • Den , sagde ulla:

    Jeps, den er ganske fantastisk, den reklame. Og så er det også fantastiske Jose Gonzales der spiller Heartbeats, som er skrevet af ligeledes fantastiske The Knife. Fik jeg sagt at det er fantastisk?

  • Den , sagde Camilla:

    Fantastisk.. Fantastisk. Fantastisk.
    Godt at se dig her på din weblogs (dog lidt lysere i farven) dobbeltgængerside! :-)