Cand. IT.

feb 13 2007
Så skete det sgu'! 11 år på universitetet er overstået! Jeg kan nu kalde mig Cand. IT. i softwareudvikling. Det er stort!! Ikke at det ændrer noget som helst i forhold til arbejde eller heltestatus, men det er nu ret rart at jeg ikke behøver at have dårlig samvittighed over skole mere.

Kommentarer

Stort tillykke! Du er da for sej! Måske din superhelte status kunne gå hen og skifte til NowFormallyExtremeSpeedCodingChick eller noget i den stil?

Sejt! Jeg vil gerne kaldes DistrætAkademikerGirl fra nu af.

Telløks for pokker, rart at have den formalitet ude af verden (eller inde i den, eller hvordan man nu siger)!

Takker. =) Ude eller inde - i hvertfald ikke længere til stede i mit hovede. Og det er jo det vigtigste..

Tillykke med cand.ITogDat graden, og tak for slik ... det er din skyld, at jeg havde ondt i maven hele aftenen ;-)

Tilføj kommentar