Tilfældig viden

jan 12 2007
Jonas har skrevet om et lille fedt lifehack. Det går i al sin enkelthed ud på at have en tilfældig wikipediaside som startside i sin browser. Nu lader jeg mig jo ofte inspirere af ham Jonas, så jeg har kopieret tricket. Og i dag blev jeg så klog at jeg nu ved at North Dakota er en af de mindst succesfulde stater i Miss USA. Fascinerende læsning. Opdatering: Efter at have set ca. 3000 uinteressante tilfældige sider, har jeg nu overgivet mig til den danske Wikipedias tilfældige sider. Det var ganske enkelt for kedeligt at læse om om makedonske bjerghelte japanske togstationer.

Kommentarer

Hey - man skal jo lære noget nyt hver dag !

Og man ved da aldrig, hvornår man sidder i en quiz situation, og kan bruge sin uvurderlige viden om North Dakota - og slige ting...

:-)

Hey There. I found your blog the usage of msn. This is a really well written article.
I'll make sure to bookmark it and come back to learn more of
your useful info. Thank you for the post. I will definitely comeback.

I every time spent my half an hour to read this web site's content daily along wwith a cup
of coffee.

It's amazing in support of me to have a site, which
is helpful in favor of my knowledge. thanks admin

Man kan aldrig vide for meget om North Dakota!

Synes også lifehack'et var så fint at jeg selv måtte anvende det.

Men jeg er snart ved at være træt af at læse om ukrainske provinser. Jeg er inde i en dårlig stime tror jeg. Mine kolleger lærer en masse spændende ting om f.eks. dværge, mens jeg må tygge mig igennem sider om polske kommunalpolitikere..

Enig, der er utroligt dårlige stimer ind i mellem, men så trykker jeg æble+t nogle flere gange, og lukker de kedelige (:

Polske kommunalpolitikere, det er jo heller ikke noget de smider i et TP spørgsmål...

Nej, der skulle være et filter for kommunalpolitik i Wikipedia. Men jeg er overbevist om at jeg har gjort det rigtige med at vælge den danske WIkipedia. Se bare hvad jeg fik i morges: http://da.wikipedia.org/wiki/Narkotika Det er da lidt mere street end de der polakker.

Hahaha, temmelig meget mere street må man sige!

Jeg fulgte dit råd, og skiftede til de danske sider. Det gav pote, den første jeg fik var denne.

Det holder sgu.

Wonderful, what a website it is! This weblog gives helpful data to us, keep it
up.

Haha! Ja, det holder. Jeg er også vild med at det er kategoriseret under "Samfund" og "Vand".

Hey
Nu hvor du siger lifehack er der kommet et udmærket website www.lifehacker.dk, der koncentrerer sig om it mæssige lifehacks. Her fandt jeg forleden en go artikel om flere ekstension til firefox som jeg ikke havde , som sgu har gjort mit øvrige arbejde lidt lettere. Prøv at se den side
//Sofie

Toilet paper can cause a lot more pain due to the dyes that most toilet manufactures
use today. The first treatment you can do is applying ice packs or
cold compress on the hemorrhoids. This debut is a breakthrough that assures long-lasting and effective output.

each time i used to read smaller articles or reviews which also
clear their motive, and that is also happening with this piece of writing which
I am reading at this place.

Tak Sofie, det er da fedt at der er kommet en dansk lifehackerside. Den ser god ud. Jeg skal bare lige prøve at overse at vedkommender der skriver på siden kalder internettet for "webben".. Ikke et ord der står på favoritlisten.

Tilføj kommentar