Camillas sider

Forsiden
Camillas sider
Det mener jeg!
Ting jeg er stolt af
Det danske sprog
Om xoc.dk
Webdesign
Dårligt webdesign
MSPaint
Links
Freebord
Rollespilscitater

Jeg hedder Camilla og er født i 1975. Jeg bor på Nørrebro med mine to katte. Du kan se billeder af os alle sammen her. Min fritid bruger jeg på at være en computernørd, cykle, læse, lave god mad og, når jeg har råd, rejse.

Jeg har læst min bachelordel på indianske sprog og kulturer ved Københavns universitet, men jeg tager kandidatdelen på IT-Højskolen i København. Som tilvalg har jeg haft spansk, "EDB for humanister" og nærorientalsk arkæologi på KU og "Datalogi-A" på RUC i javaprogrammering.
Ved at kombinere indiansk og IT håber jeg at kunne bruge de to ting jeg godt kan lide at lave sammen. Det lyder måske som en lidt mærkelig blanding, men jeg mener at der er rigeligt brug for IT-folk med en humanistisk indgangsvinkel. Der er f.eks. store mængder indianske billedeskrifter der kunne publiceres på nettet, digitale ordbøger over indianske sprog eller databaser med oplysninger om udgravninger eller andre data.

Som supplement til S.U. har jeg haft et hav af mere eller mindre interessante studiejobs. Blandt de interessante er et omviserjob på Nationalmuseet, hvor jeg underviste skoleklasser i Nord, Mellem, og Sydamerikanske indianske kulturer og jeg har undervist et år på universitetet i mayaindianernes skriftsystem.

Jeg har arbejdet for De Grønne Bude siden starten af 2000, først på fuld tid fordi jeg tog et sabbatår, og nu som vikar når der er travlt. Det er (for det meste) et sjovt job og faktisk ikke så hårdt som man tror..

Det er bedre at tænde et lille lys end at forbande mørket.
- Kinesisk ordsprog -


Camilla Krag Jensen
camilla(a)xoc.dk
Senest ændret for virkelig lang tid siden