Følg pilen!

Forsiden
Camillas sider
Det mener jeg!
Ting jeg er stolt af
Det danske sprog
Om xoc.dk
Webdesign
Dårligt webdesign
MSPaint
Links
Freebord
Rollespilscitater

Her er min side med links. Nogle er mere brugbare end andre og nogle er endda helt forfærdelige. Døm selv! Hvis du finder døde links, eller synes din egen side mangler så send en mail.

Underholdning

  • Hypnotic Animations har en pragtfuld lille animeret film på programmet, hvor skuespillerne er Legofigurer! Hovedpersonerne, Rick og Steve, er "verdens lykkeligeste bøssepar" og handlingen foregår i et sært plastik-San Fransisco. Du skal bruge Windows Media Player for at kunne se filmene.
  • Jeg ved ikke helt hvad der sker for fyrene bag den ædle (ækle) sport Cheese racing. Sporten blev opfundet i 1997 og deltagerne ser ud til at more sig. Der er heldigvis billeder fra sporten og en beskrivelse, så os der ikke ser Eurosport så tit har en chance for at forstå reglerne.
  • Af og til er det da meget rart at sidde foran fjernsynet og zappe, men jeg kan nu godt lide at vide hvad der går i fjernsynet.
  • Engelsk humor har altid været lige mig. Jeg kan faktisk få fniseanfald bare af at høre på en der taler med kraftig engelsk accent.. Smack The Pony er hylesjove!
  • Fæhunden er en af mine yndlingstegneserier. Han har alle de træk man må lede efter i en helt. Fæhunden er fårehund på en farm i New Zealand og det er ikke altid han har det lige nemt. Jeg er også vild med katten på farmen, Horse.
  • Empire Bio på Nørrebro er en bigraf efter mit hoved. Store bløde sæder, god lyd, god kaffe, god alt muligt.
  • Folk der arbejder som computersupportere har samlet de guldkorn de har måtte lægge øre til fra folk der for eksempel ikke har forstået at man skal sætte stikket i computeren for at få den til at fungere. Det er der kommet en rigtig sjov side ud af.
  • Hvad snakker du om? På DR's side med denne ædle form for underholdning kan man gå i Steward Stardusts karaokebar eller lytte til Anden og Bossys fortræffelige stemmer.

When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
- Peter O'Toole -


Camilla Krag Jensen
camilla(a)xoc.dk
Senest ændret for virkelig lang tid siden